Уеб дизайн

УЕБ ДИЗАЙН

Профисионалният уеб дизайн цели да се постигне комфортна и спокойна атмосфера на потребителя. Чрез него вие ще можете да привлечете вниманието към предлаганите от Вас стоки и услуги.

Факт е, че уеб дизайна на един сайт заема ключова роля в склоняването на потенциалните клиенти да останат на сайта Ви и той да бъде спечелен без много усилия. Ние от рекламна агенция Kialex се стремим да създадем уникална визия за нашите клиенти. Към дизайна на един сайт, ние се стремим до следваме няколко важни стъпки :

Уникалност
Всеки един уеб дизайн на един сайт трябва да е строго индивидуален за всички изисквания на клиента. В Kialex се стремим да създаваме винаги продукт, който да се откроява от конкурентите ви, да създадем нещо ново за нишата в която развивате бизнеса си.

Чистота на дизайн
Ние считаме, че уеб дизайна не е спорт в който рекламните студия показват своите умения за работа с графичните програми. Един уеб сайт е преди всичко мощен инструмент на вашия бизнес, затова пред дизайнера стой важната задача, не просто да нарисува красив шаблон, а да създаде продукт, който ще е приятен на външен вид, лесно ориентиращ и преди всичко служещ на нуждите на потенциалния клиент.

Функционалност
Всеки елемент на уеб дизайна трябва да бъде много добре обмислен. Средствата за навигация обезателно трябва да помагат на посетителя и да не допускат той да се изгуби. Ако той се заблуди, доказано е, че много бързо ще напусне сайта и вероятно никога повече няма да го посети. Ние ще ви предложим най-добрите варианти за дизайн на вашият сайт и гарантирано ще постигнем резултати.

Структура
Структорирането на сайта е едно от най-важните неща при изграждането на уеб сайт. Това включва представяне на информацията по възможно най-опростеният начин. При добре структуриран сайт, потребителят лесно се ориентира и мигновенно намира стоката или услугата която го интересува. Връзките между отделните страници трябва да се построят логично и удобно за потребителя.